Marnik D'Hoore

Wat op mijn pad komt en ik wil delen

Bloovi

Bloovi is een snel groeiend platform voor de digitale sector. We connecteren alle actoren. Van webbureau's, online communicatie bureau's, e-commerce en online bedrijven tot startups. We delen dagelijks nieuws, kennis, inzichten en inspirerende content. We doen dit zowel online als offline.
Hoe? Door elke dag nieuwe artikels te schrijven op de site en ook via events en opleidingen. Marnik heeft Bloovi opgericht in 2011. Op vandaag wordt Bloovi verder uitgebouwd tot een gevestigde waarde. Een merk.

http://www.bloovi.be »

Bloovi bvba
A. della Faillelaan 2A
9052 Gent

Bloovi Me

Een HR bedrijf voor de internetsector. Dat is de core van Bloovi Me. Wat betekent dit concreet? Werving & selectie van internet experts en optimaliseren van het menselijk kapitaal binnen een (web)bedrijf. Zo werkt Bloovi Me mee aan de groei van een internetonderneming. Marnik heeft, samen met Camille Meert, Bloovi Me bvba opgericht in 2012. Het bedrijf onderscheidt zich op 3 manieren.
1/ De internetsector als niche te kiezen.
2/ De oprichters kennen de internetsector als geen ander.
3/ Door een heel breed netwerk en nauw contact te hebben met de sector.

http://www.bloovi.me »

Bloovi Me bvba
A. della Faillelaan 2A
9052 Gent

 

BlooviStar

Bloovi Star produceert unieke & creatieve webvideo's. Hiermee communiceren bedrijven naar hun doelgroep. Online & TV zijn hierin onmisbaar. Marnik heeft, samen met Gunther Asselberg, BlooviStar bvba opgericht in 2012.

http://www.bloovistar.be »

BlooviStar bvba
A. della Faillelaan 2A
9052 Gent

 

Digital Agency Wijs

 

Alhoewel ik hier ondertussen uit het aandeelhouderschap bent gestapt, is het een belangrijk stuk van mijn ondernemersverleden en stond ik mee aan de wieg van Wijs. (2000 - 2013).

Wijs is ontstaan door een fusie tussen twee digitale Belgische pioniers. bSeen en Netlash. Deze fusie gebeurde in 2011. Marnik was founder van bSeen. Lees hier meer over de historiek. Wijs is een team van een 60-tal webbouwers, online marketeers en strategen.

http://wijs.be »

Wijs bvba
Voorhavenlaan 31/003
9000 Gent

 

Lees meer over Marnik en lees via zijn tijdslijn een stuk van zijn levensverhaal.